Бунгала на морето

Когато отивате на море с компания или семейството и искате място за спане на по-достъпни цени, то настаняването в бунгалата е един добър вариант. Повечето бунгала на морето са с по 3 и 4 легла, като разбира се има такива и с по 2, 5, 6 , 7 и 8 легла. Цените са за отделно бунгало, а в редки случаи и на легло.

Едни от най-популярните бунгала на морето са тези в Ахтопол. Хората често избират бунгала в Ахтопол, защото повечето бунгала са разположени в гориста местност и в същото време са съвсем близо до плажа. Тази приятна атмосфера се дължи на факта, че Ахтопол се намира в подножието на Странджа.

На морето бунгала Бунгала на море - Арапя
Бунгала в района на нос Галата Бунгала Георгиев Арапя

Друго приятно място, където можете да изживеете една невероятна почивка, е Шкорпиловци. Макар и малко, курортното селце разполага с много хотелчета, вили и бунгала. Близостта му до морската ни столица е причина и много варненци да потърсят бунгала в Шкорпиловци.

Други места, в които можете да потърсите бунгала на морето са Царево (къмпинг Арапя), Кранево, Черноморец, Равда, Синеморец, Приморско, Китен и други.

Ако не харесвате бунгалата на морето, винаги може да отседнете в хотел (а те изобилстват по нашето Черноморие), да наемете вила или да потърсите квартира.